Minőségügyi rendszer

Minőségpolitikai  Nyilatkozat

Általános célkitűzésünk, hogy tevékenységünkkel hosszú távon elnyerjük vevőink elismerését, Társaságunk neve egyben garanciát jelentsen azok számára, akik igénybe veszik szolgáltatásainkat.

Célunk, hogy vállalatunk a magasan ötvözött acélok vákuum alatt történő hőkezelésében piacvezető helyet töltsön be Magyarországon.

Tudjuk, hogy célkitűzésünk teljesítése, vevőink elégedettségének folyamatos növelése, csak a minőség középpontba állításával érhető el.

Ennek érdekében:

  • Az MSZ EN ISO 9001: 2009 szabvány követelményeit teljesítő folyamatorientált, hatékony Minőségirányítási Rendszert működtetünk.
  • A Társaság vezetése és minden munkatársa elkötelezett, hogy a megrendelések hibátlan és versenyképes teljesítésével biztosítsa a jelenlegi és jövőbeni üzleti partnereink megelégedettségét.
  • A vevőinkkel való kölcsönösen előnyös kapcsolatok kialakítását a saját felelősségünknek tekintjük.
  • Annak érdekében, hogy vevőink teljes mértékben elégedettek legyenek, elkötelezettek vagyunk tevékenységünk folyamatos fejlesztése iránt.
  •  Minőségképességünk emelését a minőségpolitikánkra alapozott rövid és hosszú távú minőségi célok megvalósításával, a megelégedettségre épülő folyamatos javítással biztosítjuk, melyet tudatossági képzésekkel, hibajavító és megelőző intézkedésekkel érünk el.

Tudjuk, hogy minőségpolitikánk gyakorlati megvalósítása csak a vezetés elkötelezettsége és személyes példamutatása mellett, a munkavállalók teljes körű bevonásával érhető el.

A vezetés elvárja, hogy minden dolgozó a maga területén munkájával járuljon hozzá a minőségpolitika gyakorlati megvalósításához.

 

Kincsesbánya, 2009.06.10.
Kummer Zoltán
Ügyvezető

Az érvényes tanúsítványunk az  és minőségpolitikai nyilatkozatunk dokumentumok oldalon letölthető formában megtalálható.

Telefon üzem: +36-22-418-485

 Telefon adminisztráció: +36-22-584-042

Telephely: Kincsesbánya Ipartelep

Postacím:  H-8044 Kincsesbánya, Ipartelep u. 4.

hu_HUHU