Élelmiszeripari berendezés alkatrészének edzése és megeresztése

Élelmiszeripari berendezés alkatrészének edzése és megeresztése

Élelmiszeripari berendezés hőkezelését végeztük két lépésben


A munkadarabot először 1020 ºC-on edzettük, majd vákuumban történő megeresztést végeztünk.

A munkadarab mérete alapján az IPSEN TURBO2 Treater „M” vákuum hőkezelő kemencénk bizonyult a leggazdaságosabbnak, így az edzést és a megeresztést is ebben a kemencében végeztük.

A hőkezelő eljárás adatait elmentettük, így később bármikor reprodukálni tudjuk, ugyanilyen kiváló minőségben.

Alkalmazási terület

Élelmiszeripar

Alkalmazott technológia

Edzés vákuumban 1020 ºC-on, egyszeres megeresztés vákuumban

Alkalmazott berendezés

IPSEN TURBO2 Treater „M” vákuum hőkezelő kemence

Üzem telefonszám ikon

Üzem telefonszám

+36 22 418 485
Iroda telefonszám ikon

Iroda telefonszám

+36 22 584 042

Vegye fel a kapcsolatot velünk!

Amennyiben kérdése van, hőkezelésre van szüksége, de nem tudja pontosan milyenre, vagy árajánlatot kérne, vegye fel szakembereinkkel a kapcsolatot!