
Élelmiszeripari berendezés alkatrészének edzése és megeresztése

Élelmiszeripari berendezés hőkezelését végeztük két lépésben
A munkadarabot először 1020 ºC-on edzettük, majd vákuumban történő megeresztést végeztünk.
A munkadarab mérete alapján az IPSEN TURBO2 Treater „M” vákuum hőkezelő kemencénk bizonyult a leggazdaságosabbnak, így az edzést és a megeresztést is ebben a kemencében végeztük.
A hőkezelő eljárás adatait elmentettük, így később bármikor reprodukálni tudjuk, ugyanilyen kiváló minőségben.
Alkalmazási terület
Élelmiszeripar
Alkalmazott technológia
Edzés vákuumban 1020 ºC-on, egyszeres megeresztés vákuumban
Alkalmazott berendezés
IPSEN TURBO2 Treater „M” vákuum hőkezelő kemence
Vegye fel a kapcsolatot velünk!
Amennyiben kérdése van, hőkezelésre van szüksége, de nem tudja pontosan milyenre, vagy árajánlatot kérne, vegye fel szakembereinkkel a kapcsolatot!