
Élelmiszeripari berendezés alkatrészének edzése

Élelmiszeripari gép kutterkésén, végeztünk hőkezelő eljárást
Előbb vákuumban edzettük, majd védőgázban kétszer megeresztettük az alkatrészt.
A vákuum alatti edzés előnye, hogy mivel a hőkezelési folyamatból kizárjuk az oxigént, fényes fémfelület jön létre, megkönnyítve az edzett anyagok további megmunkálását.
Az edzést más alkatrészekkel együtt végeztük, így a leggazdaságosabb megoldást a legnagyobb, IPSEN VUTK-524 vákuum hőkezelő kemencénk jelentette.
A vákuum alatti edzést követően szükséges a megeresztés. Mivel magas hőmérsékletű megeresztést alkalmaztunk, ügyelni kellett az oxigén teljes kizárására, ezért mindkét megeresztést védőgázban, a KL9/G villamos fűtésű védőgázas kemencénkben végeztük.
Alkalmazási terület
Élelmiszeripar
Alkalmazott technológia
Edzés vákuumban 1070 ºC-on, kétszeri megeresztés védőgázban
Alkalmazott berendezés
IPSEN VUTK-524 vákuum hőkezelő kemence, KL9/G villamos fűtésű védőgázas kemence
Vegye fel a kapcsolatot velünk!
Amennyiben kérdése van, hőkezelésre van szüksége, de nem tudja pontosan milyenre, vagy árajánlatot kérne, vegye fel szakembereinkkel a kapcsolatot!